Even geduld a.u.b...

Aluminium overkapping

Maandenlang van het buitenleven genieten met een aluminium overkapping

Aluminium overkapping

Maandenlang van het buitenleven genieten met een aluminium overkapping

In het vroege voorjaar en late najaar optimaal genieten van het buitenleven. Klinkt u dat ook als muziek in de oren? De CapdeVilla aluminium overkapping maakt het mogelijk! Met een CapdeVilla aluminium overkapping zorgt u slechts in één dag voor meer woonoppervlak. Zonder uitgebreide verbouwing, maar met nagenoeg hetzelfde luxe gevoel en wooncomfort.

De CapdeVilla aluminium overkapping is verkrijgbaar in iedere gewenste kleur, vorm en afmeting. Met een passend advies van onze adviseurs zorgen we dat uw wensen zo goed mogelijk aansluiten bij de mogelijkheden.

Weten welke aluminium overkapping het beste bij uw woonsituatie past? Kom langs in onze uitgebreide showroom adviseer u vrijblijvend over de mogelijkheden!

Daksysteem

De ramen van de bovenverdieping hebben af en toe natuurlijk een opfrisbeurt nodig. Hoe gaat u dat doen als er een terrasoverkapping onder wordt geplaatst? De CapdeVilla aluminium overkapping is opgebouwd aan de hand van constructieberekeningen waardoor het dak een groot draagvermogen heeft. In combinatie met het toepassen van dikwandig aluminium en 4.4.2 veiligheidsglas kunt u probleemloos over het hele dak lopen en kan het dak een grote sneeuwbelasting dragen.

De sterke goot zorgt er tevens voor dat het dak diepe en brede overspanningen maakt zonder vervelende tussenstaander (tot 6 meter).

Fundatie

Naast een kwalitatief dak is een goede fundering minstens zo belangrijk. Een degelijke fundatie voorkomt verzakking en opwaaien van het aluminium. De CapdeVilla aluminium overkapping wordt op basis van schroefpalen gefundeerd en zet zich muurvast in bijna iedere grondsoort. De schroefpalen hebben een lengte van 1.60 meter en kunnen afzonderlijk van elkaar tot 1500 kilo dragen. Kortom: een degelijke fundering, zonder extreem hoge kosten van een betonstrook.

Variabele dakhelling

Om de aluminium overkapping zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij uw woning en een subtiele uitstraling te geven speelt een juiste dakhelling een belangrijke rol. Veelal worden Aluminium overkappingen met een vaste dakhelling van 10 graden aangeboden. Een dakhelling van een CapdeVilla aluminium overkapping wordt aangeboden vanaf 4 graden. Bijna recht dus! En door de juiste afwerking en materialen toe te passen zorgen we voor een goede (vuil)afwatering.

Structuurlak

Het aluminium wordt op kleur gebracht met een poedercoating en daarna gemoffeld op circa 150 graden. We noemen dit ook wel een structuurlak. Dat betekent dat de kleur in het aluminium gebrand wordt en daardoor jarenlang zijn oorspronkelijke kleur behoudt. Tevens ondergaan de profielen een speciale voorbehandeling zodat vuil zich minder snel hecht en het aluminium zeer krasbestendig is.

Creëer warmte met een heater

In het vroege voorjaar en late najaar kan het al snel afkoelen in de avonduren. Gevolg is dat mensen hun avonduren dan vaak binnen doorbrengen in plaats van onder de aluminium overkapping. Jammer, want dat hoeft helemaal niet! Met een kwalitatieve heater kunt uw avonden buiten met uren verlengen! De CapdeVilla heater is dimbaar in drie standen zodat u altijd de juiste temperatuur kunt instellen. Daarnaast geeft de heater warmte af op basis van infraroodstraling, zodat u geen last heeft van een hele rode gloed. Kortom: urenlang ongestoord van uw avonden onder de aluminium overkapping genieten.

Verlichting

Brengt u de avonden graag door met vrienden en een lekkere borrel? Of leest u liever een dik boek onder het genot van een heerlijk glas wijn? Reguleer eenvoudig de verlichting met de geïntegreerde spotverlichting. De ledlampjes worden in de liggers van de aluminium overkapping gemonteerd en zijn dimbaar in drie standen. Zo zorgt u eenvoudig voor de juiste sfeer bij de juiste situatie!

Zonwering

Is uw tuin gelegen aan het zuiden? Of wilt u het terras tijdens warme zomerdagen voorzien van een stukje schaduw? Dan biedt de geïntegreerde zonwering van CapdeVilla een mooie oplossing. Deze wordt in dezelfde kleur gemoffeld als de aluminium overkapping. De zonwering wordt strak onder uw overkapping geplaatst en de motor wordt volledig weggewerkt in een aluminium kast.

U bedient de zonwering eenvoudig met de bijgeleverde afstandsbediening. Heeft u ook verlichting? Dan wordt dit allemaal ingelezen op dezelfde handzender. Alles in één hand, wel zo fijn!

Garantie

Bij oplevering van de aluminium overkapping ontvangt u een tienjarig garantiecertificaat. Zowel als op de constructie, als op de moffellaag. Uitbreiden naar tuinkamer

Heeft u al een bestaande overkapping en wilt u uitbreiden naar een tuinkamer? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Breid uw aluminium overkapping uit met glazen (schuif)wanden of kies voor een composiet wand. Alle systemen zijn naadloos op elkaar toe te passen, ook wanneer u de aluminium overkapping pas jaren later afschermt!

De voordelen van een CapdeVilla Aluminium overkapping in één overzicht:

  • Exclusieve kwaliteit
  • Volledige ontzorgen door de fabricage en montage uit één hand
  • Uniek en stijlvol design
  • Voor iedere situatie een passende oplossing
  • Verkrijgbaar in iedere RAL kleur
  • Geïntegreerde zonwering, verlichting en verwarming
  • Eindeloos veel mogelijkheden
  • En bovenal…

Jarenlang onbezorgd genieten van het buitenleven