Even geduld a.u.b...

Klaar in één dag

Uw terrasoverkapping klaar in één dag

Of u nu vrijstaand woont of in een tussenwoning, in slechts één dag creëren wij voor u een zee aan extra leefoppervlak.

Zonder uitgebreide verbouwing, maar met het zelfde luxe gevoel van extra ruimte, vrijheid en wooncomfort als resultaat. Makkelijk toch?

Klaar in één dag

Hoe heerlijk is het om alle seizoenen volop te kunnen genieten van het buitenleven? Zonder daarbij te worden verjaagd door weer en wind? De hoogwaardige terrasoverkappingen van capdevilla bieden de oplossing.

Uw terrasoverkapping wordt uitgevoerd in elke gewenste maat, vorm en kleur. Terrasverwarming, verlichting, zonwering of geïntegreerde audio? U mag het zeggen! De aluminium constructie met echt glazen dak geven uw woning direct extra allure. U verlengt uw woonkamer met vele meters en verhoogt tegelijkertijd de waarde van uw woning.

Of u nu vrijstaand woont of in een tussenwoning, in slechts één dag creëren wij voor u een zee aan extra leefoppervlak. Zonder uitgebreide verbouwing, maar met het zelfde luxe gevoel van extra ruimte, vrijheid en wooncomfort als resultaat. Makkelijk toch?

Klik hier voor het maken van een afspraak. Of bel 0548-618686. Wanneer u tijdens uw bezoek de tekeningen van uw woning meebrengt, maken wij voor u een interessant voorstel.

Bezoek onze Showroom

Hebben we u warm kunnen maken en wilt u op zoek naar een kwalitatieve en passende oplossing voor uw situatie?

Maak dan vrijblijvend een afspraak en ontdek samen met één van onze experts de mogelijkheden in onze showroom! Dan zorgen wij dat de koffie klaarstaat!

Afspraak maken