Even geduld a.u.b...

Wat kost een terrasoverkapping?

Bereken hier eenvoudig de prijs van een aluminium terrasoverkapping

Kosten van een terrasoverkapping

De kosten van een terrasoverkapping zijn sterk afhankelijk van een aantal factoren. Daarom vindt u ook zoveel verschil in de kosten voor een terrasoverkapping, terwijl de producten in eerste instantie niet veel van elkaar lijken te verschillen.

Waar zit het verschil in kostprijs?

De CapdeVilla terrasoverkapping wordt gemaakt van dikwandig aluminium. In onze showroom is het mogelijk om doorsnedes van de profielen te bekijken zodat u ziet hoe kwalitatief de materialen daadwerkelijk zijn.

De constructie

Het dikwandig aluminium zorgt er mede voor dat de profielen nooit doorhangen. Daarnaast worden de kosten voor de terrasoverkapping bepaald door de sterkte van de constructie. Aan de hand van constructieberekeningen en 4.4.2 veiligheidsglas, zoals u kunt lezen op de pagina over beloopbare daken (link), wordt de overkapping geproduceerd.

Eigen fabricage

De productie van onze terrasoverkappingen wordt gedaan in eigen fabriek. De machines in de fabriek staan één op één gekoppeld met ons 3D programma. De 3D tekeningen die door onze adviseurs gemaakt worden dienen tevens als werktekening. Dit optimalisatieproces en eigen fabricage zorgt ervoor dat we de kwaliteit kunnen waarborgen en de uiteindelijke kostprijs kunnen beperken.

Weten wat uw gewenste CapdeVilla terrasoverkapping gaat kosten?

Vul hieronder de afmetingen en uw woonplaats in en bereken direct de prijs.

 

Kosten terrasoverkapping berekenen:

Breedte: mm
Diepte: mm
Woonplaats:  
     
Prijs berekenen