Even geduld a.u.b...

Terrasverwarming

Niet zomaar een heater

Heaters zijn net als terrasoverkappingen en tuinkamers verkrijgbaar in verschillende prijscategorieën. Maar wat maakt een kwalitatieve heater?

De CapdeVilla heater beschikt over een korte golftechniek, ook wel een Low Glare lamp genoemd. Dit betekent dat de terrasverwarming warmte straling afgeeft die direct voelbaar is. De golflengte bepaalt de frequentie van de lamp, oftewel: hij geeft aan hoeveel energie hij afgeeft.

Goedkopere varianten beschikken vaak over een lange golftechniek, met een laag rendement, die de ruimte langzaam opwarmt. Deze heater geeft warmte af in plaats van straling. Bij een frisse wind heeft de heater dan ook weinig effect omdat de warmte feitelijk gezien dan wegwaait.

Bij terrasoverkappingen en tuinkamers is het dan ook belangrijk om een terrasheater te nemen met een hoog rendement. Daarnaast is de rode gloed van een CapdeVilla heater tot 80 procent minder sterk dan een doorsnee terrasverwarming, zonder dat dit het rendement beïnvloedt. Er is enkel nog een zachte rode gloed in de lamp te zien.

Duurzaam

De CapdeVilla terrasverwarming beschikt over 5000 branduren. Wanneer u de heater iedere dag een uur aan zou hebben, gaat de heater ruim 13 jaar mee! De CapdeVilla heater is eigenlijk dus een relatief kleine investering.

Hoeveel heaters heeft u nodig?

Een CapdeVilla heater van 2000 watt kan een ruimte tot 16 m2 opwarmen wanneer deze is voorzien van glazen schuifwanden. Eén heater is dus vaak al voldoende om de hele tuinkamer op een aangename temperatuur te krijgen!

Wat kost een heater per uur?

Een heater van 2000 watt verbruikt, afhankelijk van de energiemaatschappij, gemiddeld 0,43 eurocent per uur.

 

Voordelen van de CapdeVilla heater 2000 watt

  • Werkt doormiddel van warmtestraling
  • Hoog rendement
  • Exclusief design
  • Verkrijgbaar in drie kleuren
  • Dimbaar in drie standen
  • geen harde rode gloed zichtbaar
  • gaat ruim 13 jaar mee!
  • Warmt een ruimte tot 16 m2 op