Even geduld a.u.b...

Tuinkamer

Een heerlijke plek in uw eigen tuin

Gun uzelf de luxe van een tuinkamer

Na het werk nog even loungen in de tuin. Heerlijk dineren bij zonsondergang, lange avonden borrelen met vrienden of een goed boek lezen in de middagzon.

Een heerlijke plek in uw eigen tuin. Tegen vervelende weersinvloeden beschermd en overladen door licht. Vier seizoenen per jaar puur genieten in een oase van glas.

Gun uzelf deze luxe en maak het mogelijk met een CapdeVilla tuinkamer!

Wat is een tuinkamer?

Een tuinkamer wordt vaak verward met een serre. Toch zit er wel een degelijk verschil tussen een serre en een tuinkamer. Waar een serre geïsoleerd is, zowel de profielen als dubbele beglazing, is een tuinkamer een ongeïsoleerde ruimte van glas en maakt hij bouwkundig gezien geen onderdeel uit van de woning. Ondanks dat een tuinkamer geen officiële woonruimte is, kunt u er nagenoeg het hele jaar wel genieten! Zelfs in de winter wanneer er een zonnetje schijnt is het al aangenaam vertoeven.

Nog meer voordelen…

Omdat de tuinkamer ongeïsoleerd is zijn bouwkundige aanpassingen niet noodzakelijk. U zorgt dus wel voor meer woonoppervlak, zonder de hoge kosten van een verbouwing! Tevens wordt de tuinkamer zoveel mogelijk geprefabriceerd, zodat op locatie de tuinkamer vaak binnen twee dagen al gemonteerd kan worden!

Schuifwanden

Door gebruik te maken van glazen schuifwanden creëert u een aangename ruimte met veel glas en licht, waardoor de tuinkamer een ruimtelijk effect geeft. U kunt de afzonderlijke schuifpanelen horizontaal en één of twee richtingen verschuiven. Bij het openen en sluiten van het eerste schuifpaneel opent en sluit de ingebouwde meenemer ook automatisch de overige schuifpanelen.

Alle materialen van roestvaststaal

De glazen schuifwanden worden gemaakt van 10 mm gehard glas. Hierdoor zijn de schuifwanden erg zwaar. Het is daarom belangrijk dat de wieltjes van stevig materiaal zijn om slijtage te voorkomen. Daarom worden alle materialen standaard voorzien van rvs A2. In tegenstelling tot kunststof wieltjes zullen deze wieltjes niet slijten en schuiven de wanden soepel over de rails.

Woont u aan de kust of is de tuinkamer bedoeld om een zwembad te overkappen? Dan worden de materialen voorzien van rvs A4. Dit type rvs is bestand tegen zware weersinvloeden als zilte zeelucht, chloordampen en voorkomt oxidatie.

Accessoires

Praktische accessoires die op een slimme manier worden weggewerkt maken de tuinkamer echt compleet. Heeft u nagedacht over de volgende mogelijkheden?

  • Terrasverwarming
  • Zonwering
  • Schuifdak
  • Dimbare LED Verlichting
  • Opaal glas of composiet

 

Alle deze accessoires zijn te bedienen met slechts één afstandsbediening.
Wel zo handig, alles uit één hand!

 

 

Bezoek onze Showroom

Hebben we u warm kunnen maken en wilt u op zoek naar een kwalitatieve en passende oplossing voor uw situatie?

Maak dan vrijblijvend een afspraak en ontdek samen met één van onze experts de mogelijkheden in onze showroom! Dan zorgen wij dat de koffie klaarstaat!

Afspraak maken